Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Γ.Σ.Βόλου e–Practice

 


Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την καταπολέμηση της νόσου του κορονοϊού COVID-19, έχουμε ήδη αναστείλει όλες τις δραστηριότητες στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας.
Επειδή, όμως, στην Οικογένεια του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό τόσο την διατήρηση της καλής τεχνικής και σωματικής κατάστασης των αθλητών, όσο και -κυρίως- την επαφή των παιδιών με τους προπονητές, τους συμπαίκτες τους και την ψυχολογική στήριξη τους, ο Σύλλογος θα ξεκινήσει διαδικτυακά την πραγματοποίηση τηλεπροπονήσεων (διαδικτυακών εξ’ αποστάσεως προπονήσεων) ζωντανά (σε πραγματικό χρόνο), με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν μέρος από το σπίτι τους.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται με webex meeting και πιστεύουμε πως βοηθούν συνολικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο, όπου απαιτείται η παραμονή μας στο σπίτι. Τα προγράμματα επικεντρώνονται στην ατομική τεχνική (από τους προπονητές) και την αθλητική ανάπτυξη (από τους γυμναστές της Ακαδημίας). Σε κάθε τηλεπροπόνηση, με χρόνο διάρκειας τα 30 λεπτά, οι αθλητές της Ακαδημίας, σε πραγματικό χρόνο, θα εκτελούν τις ασκήσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμά μας.
Για την συμμετοχή του αθλητή στις τηλε προπονήσεις, εκτός του προγράμματος της πλατφόρμας webex, απαιτούνται υπολογιστής ή laptop ή tablet (ios/android) που να διαθέτουν ενσωματωμένη κάμερα, ενώ αν αυτά δεν είναι διαθέσιμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κινητό τηλέφωνο (ios/android με ενσωματωμένη κάμερα).
(Οδηγίες εγκατάστασης και κωδικός πρόσβασης θα σταλούν μαζί με το πρόγραμμα των προπονήσεων σε κάθε παιδί ξεχωριστά).
Με μεγάλη μας χαρά καλούμε όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Κάθε τμήμα θα έχει μέγιστο αριθμό αθλητών δέκα πέντε (15).
Για την εγγραφή σας επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο: