Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Συγκέντρωση για τα τμήματα υποδομών

Η νέα χρονιά για τις ακαδημίες μπάσκετ του Γ.Σ. Βόλου ξεκινάει.
Ο Γ.Σ. Βόλου ξεκινάει και φέτος αποφασισμένος να προσφέρει στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας.
Η προσπάθεια αυτή στόχο έχει την δημιουργία ολοκληρωμένων αθλητών, που ξέρουν να επενδύουν σωστά τις ελεύθερες ώρες τους, σε μια υγιή εκτόνωση, που τους δίνει την δυνατότητα να επιστρέψουν στην κύρια ασχολία τους, με μεγαλύτερη όρεξη και διαυγέστερο πνεύμα.
Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που απαιτεί πλήθος σωματικών και πνευματικών ικανοτήτων. Αρχικά επειδή εξελίσσεται σε μικρό χώρο όπου η κίνηση των 10 παικτών είναι συνεχής, θέλει ευκινησία, ευλυγισία, ταχύτητα, εκρηκτικότητα και γενικά καλή φυσική κατάσταση. Κατά δεύτερο λόγο η βασική τεχνική απαιτεί ειδικευμένες ικανότητες που η απόκτησή τους χρειάζεται χρόνο, υπομονή και σωστή καθοδήγηση.
Για τον Γ. Σ. Βόλου οι ακαδημίες είναι ένα ισχυρό μέσον στην μακροχρόνια και επίπονη προσπάθεια για την ανάπτυξη του μπάσκετ και του καλαθοσφαιριστή.
Ο Γ.Σ. Βόλου  προσκαλεί όσους νεαρούς αθλητές, γεννημένοι από το 1996 έως το 2005, επιθυμούν να ενταχθούν στα τμήματα υποδομών του, να έρθουν σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του συλλόγου και τους καθηγητές φυσικής αγωγής – προπονητές,
κ. Ντάκη Γιώργο 6977 677360
Κ. Κοσμάτο Γιώργο 6946061215
Κ. Τσιριγωτάκη Ανδρέα 6942431893
ή στο τηλέφωνο των γραφείων του συλλόγου 24210 40703
Η πρώτη συγκέντρωση για τα τμήματα υποδομών θα γίνει την Δευτέρα 5/9/2011 στις 18:00 μ. μ. στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Βόλου (Ιωλκού - Αχιλλοπούλου) όπου θα μοιραστεί το πρόγραμμα προπονήσεων των τμημάτων.
ΚΑΛΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ