Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Σε 15 μέρες το μπαράζ παραμονής για Βόλο (Άρθρο basketplus.gr)

Τη πιο πολύτιμη νίκη του πρωταθλήματος θέλουν να κατακτήσουν στον Γυμναστικό η οποία και θα τους δώσει όχι τους δύο βαθμούς αλλά…μια κατηγορία! Συγκεκριμένα μια δεύτερη ευκαιρία για συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το παιχνίδι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα γίνει το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη αφού όπως πάντα γίνεται σε ουδέτερο γήπεδο μοιράζοντας την απόσταση ανάμεσα στις δύο πόλεις που συμμετέχουν.

Η ομάδα του Βόλου συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις σε καθημερινή βάση αφού ο προπονητής Γιώργος Κοσμάτος και οι συνεργάτες του θέλουν να διατηρήσουν σε εγρήγορση τους καλαθοσφαιριστές τους μέχρι το κρίσιμο παιχνίδι μπαράζ και μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, απών είναι ο Καλιτζέος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη προπόνηση (χιαστούς) και έτσι δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας. Κάποιες απουσίες φοιτητών λόγω εξεταστικής αλλά και κάποιες άλλες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ταλαιπωρούν κάπως τον προπονητή τους αλλά κατά τα άλλα η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά.

ΕΥΑ ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ

Πηγή: basketplus.gr