Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 16ου ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ


Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ
ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 16ου ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της  Παρασκευής 22/6/2012 η τελετή λήξης του 16ου καλοκαιρινού τουρνουά μπάσκετ, αλλά και της αγωνιστικής χρονιάς 2011-2012 των τμημάτων μπάσκετ του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
Βέβαια οι αθλητές τους ανδρικού , του παιδικού τμήματος αλλά και οι αθλητές που μετέχουν στο camp του Γ Σ Βόλου, θα συνεχίσουν τις αθλητικές τους δραστηριότητες για μερικές ακόμη ημέρες.
Η συμμετοχή των αθλητών αλλά και η παρουσία των γονιών ήταν αρκετά μεγάλη. Από νωρίς υπήρχε γιορτινή ατμόσφαιρα πλαισιωμένη με μουσική. Ο χώρος του Γυμναστικού είχε γεμίσει από αθλητές και γονείς που ήρθαν να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τους αθλητές που έπαιρναν μέρος τους τελικούς αλλά και τις βραβεύσεις των παιδιών τους.

Στο αγωνιστικό τομέα, πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί των δύο κατηγοριών SMALL και LARGE που και οι δύο κρίθηκαν στο τέλος.
Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές μεταλλίων στις 3 πρώτες ομάδες της κάθε κατηγορίας, βραβεύσεις MVP παικτών των δύο κατηγοριών, των πιο εξελίξιμων παικτών ανά ηλικιακή κατηγορία ενώ δόθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα και αναμνηστικό καπελάκι.
Η τελετή λήξης έκλεισε με δωρεάν χυμούς και πίτσες σε όλα τα παιδιά.
Στον τελικό κατηγορίας SMALL, νικητές αναδείχθηκαν οι Denver Nuggets επικρατώντας μετά από ένα αμφίρροπο ματς των Sacramento Kings με 45-42.
Στον τελικό κατηγορίας LARGE , νικητές αναδείχθηκαν οι San Antonio Spurs επικρατώντας των Boston Celtics κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα με 65-62. Την νίκη έδωσε με σούτ 3 πόντων 2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα ο Στάθης Γουμενόπουλος.

MVP του τελικού της κατηγορίας SMALL αναδείχθηκε το Σταύρος Θεοδωρούδης, ενώ ο MVP του τελικού της κατηγορίας LARGE αναδείχθηκε ο Ξηρόπουλος Μάρκος.
Τα βραβεία των πιο εξελίξιμων παικτών ανά ηλικιακή κατηγορία πήραν:
Κατηγορία 2004 – 2002 ο Τάσος Καφές
Κατηγορία 2001 – 2000 ο Θόδωρας Σούλης
Κατηγορία 1999 – 1998 ο Δημήτρης Κόρκος
Κατηγορία 1997 – 1996 ο Στάθης Γουμενόπουλος
Η διοίκηση του συλλόγου, και οι προπονητές ευχήθηκαν σε όλους καλό καλοκαίρι κι όλοι μαζί έδωσαν  ραντεβού τον Σεπτέμβρη για να ξεκινήσουν μια νέα χρονιά με δύναμη, όνειρα και φιλοδοξίες.
Τέλος η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον σύνδεσμο διαιτητών Μαγνησίας για τους διαιτητές που σφύριξαν τους τελικούς καθώς και τις εταιρίες, ΕΨΑ, Αφοί Πασχούδη, Pizza FAN, NIKOLAS CETERING, ΝΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ κλιματισμός και Αδαμόπουλος Ιωάννης HERBALIFE υγιεινή διατροφή για τις ευγενικές χορηγίες τους στο τουρνουά.