Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ- Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ







Πέρασε στην επόμενη φάση των «8» του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ ο Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ
Σωστά είχε χαρακτηριστεί ντέρμπι το παιχνίδι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ – Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ για την φάση των 16 του κυπέλου ΕΣΚΑΘ.
Πράγματι το παιχνίδι από το 1ο του λεπτό μέχρι και το τελευταίο ήταν ντέρμπι.
Η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και με επιθετικές αιχμές Μαυροφώτη,  Ντίκα, Κρικώνη και σε συνδυασμό με την αστοχία των παικτών του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ,  κατάφερε στο 10 δεκάλεπτο να είναι μπροστά στο σκορ με διαφορά   5 πόντων (15-10).
Στο  2ο δεκάλεπτο η ομάδα του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, μπήκε ποιο δυνατά στο παιχνίδι, και με πιεστική άμυνα και σωστές επιθετικές επιλογές, κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και στο τέλος του ημιχρόνου να πλησιάσει στο σκορ 26-23.
Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο 3ο δεκάλεπτο . Με πίεση στην άμυνα  η ομάδα του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ. Στο τέλος του 30λέπτου οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 39 – 39.
 Στα μέσα του 4ου δεκαλέπτου ο Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ απέκτησε μια διαφορά 10 πόντων η οποία τελικά ήταν αρκετή για να κερδίσει το παιχνίδι με σκορ 65 – 59 και να περάσει στην επόμενη φάση των «8» του κυπέλου ΕΣΚΑΘ.
Διακριθέντες από την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ήταν οι Μαυροφώτης,  Ντίκας και  Κρικώνης ενώ από την ομάδα του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, Παυλόπουλος, Καλογερόπουλος αλλά και ο νεαρός Κοντογιάννης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Στεργιόπουλος) Παπουλίδης, Παπαδήμας 2, Παπαθεολόγου,  Αλεξίου 2, Ντίκας 13 (3 τρ), Παπαγιάννης 6, Κρικώνης 17 (3 τρ), Θεοχάρης 7, Καραθάνος 1, Κοψιαλής 2, Μαυροφώτης 9, Εφραιμίδης.
Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ: (Κοσμάτος): Αχριάνης, Καλογερόπουλος 9, Τσαπραϊλης 9 (2), Μαλισιοβας 6, Σκαμάγκας 5, Διακουμής, Παυλόπουλος 17, Αγκρής 2, Κυρλίδης 7, Λουκίδης 1, Κοντογιάννης 9, Κουρουπάκης.