Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ GOALPOST.GR

Το παρακάτω άρθρο είναι απο το goalpost.gr


Σε παρωδία εξελίχθηκε το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Γ.Σ. Βόλου και της Ανάληψης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, το οποίο διεξήχθη στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος». Νικητής αναδείχθηκε ο Γ.Σ. Βόλου με 80-69.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την Ανάληψη να αγωνίζεται με δύο παίκτες στο τελευταίο λεπτό και ο Γυμναστικός με τρεις! Κι αυτό, καθώς οι διαιτητές του παιχνιδιού, οι κ.κ. Τσουμαχίδης, Καλούτσας, διέκοψαν το παιχνίδι για...
...δεύτερη φορά εις βάρος της Ανάληψης 1'04'' πριν τη λήξη και κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια. Οι παίκτες των δύο ομάδων αποχώρησαν από το παρκέ και μετά από έντονες προτροπές μελών της ΕΣΚΑΘ (το «παρών» στο παιχνίδι έδωσε και ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Νίκος Φαρμάκης) και παραγόντων της διαιτησίας, οι δύο διαιτητές αποφάσισαν τη συνέχιση του παιχνιδιού, αφού είχαν περάσει ήδη 30 λεπτά από την διακοπή.

Οι περισσότεροι παίκτες και από τις δύο ομάδες είχαν φύγει από το γήπεδο, με αποτέλεσμα, όπως προαναφέραμε, το ένα λεπτό που απέμεινε για τη λήξη του αγώνα να παιχθεί με πέντε συνολικά παίκτες και από τις δύο ομάδες.

Ήταν ένα παιχνίδι με πολλή ένταση, πάθος, νεύρα, διακοπές και αποβολές. Οι διαιτητές έχασαν τον έλεγχο του αγώνα. Στο 29' και ενώ το σκορ ήταν 62-39 υπέρ του Γ.Σ. Βόλου διέκοψαν για πρώτη φορά το ματς εις βάρος της Ανάληψης μετά από έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων και τεχνική ποινή στον πάγκο της Ανάληψης. Ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από πέντε λεπτά περίπου, για να διακοπεί εκ νέου 1'04'', όπως προαναφέραμε, πριν τη λήξη του.

Ο Γυμναστικός ήταν καλύτερος μέχρι το 28', όταν και προηγήθηκε με 65-41. Στη συνέχεια η Ανάληψη παίζοντας άμυνα ζώνη κατάφερε να μειώσει το σκορ, με τους «μαυραετούς» να κρατούν πάντα το προβάδισμα.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που προαναφέραμε, με την ένταση να είναι μεγάλη και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Οι διαιτητές κράτησαν τα δελτία των Παυλόπουλου κα Παλάντζα. Για την τύχη των δύο παικτών αναμένεται να αποφασίσει το Δ.Σ της ΕΣΚΑΘ.