Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Επιτυχημένο το εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ



Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το χριστουγεννιάτικο τουρνουά μπάσκετ  των υποδομών του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ
Τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ διοργάνωσε τετραήμερο εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ  για  τα τμήματα υποδομής του στις 27,28/12/2012 και 3,4/01/2013  στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ "Β. Παρασκευόπουλος".
Οι μικροί αθλητές κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο δείχνοντας για μια ακόμη φορά την μεγάλη τους αγάπη και το πάθος που τους διακρίνει για το μπάσκετ!
Υπολογίζεται ότι περίπου 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας από 7 έως 12 ετών έλαβαν μέρος στο Τουρνουά γεγονός που καταδεικνύει και την επιτυχία της διοργάνωσης!
Τα νέα ταλέντα του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ απόλαυσαν το μπάσκετ, πετυχαίνοντας μάλιστα εντυπωσιακά καλάθια, καταφέρνοντας να δημιουργούν φάσεις ανάλογες των μεγάλων αστέρων. Έτσι πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες του γυμναστηρίου, αποζημιώνοντας τους με τον καλύτερο τρόπο.
Οι αθλητές χωρίστηκαν σε 2 κατηγορίες.
Στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1  συμμετείχαν τα τμήματα: ΠΡΟΜΙΝΙ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 1 - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2 - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 3 – ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
Στην κατηγορία αυτή τα παιδιά χωρίστηκαν σε 4 ομάδες (Boston Celtics, Chicago Bulls, Indiana Pacers, Miami Heat). Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα Miami Heat η οποία κέρδισε στον τελικό την ομάδα Indiana Pacers  με σκορ 28-24

Στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2   συμμετείχαν τα τμήματα: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - ΜΙΝΙ 1 - MINI 2.
Και σε αυτή την κατηγορία τα παιδιά χωρίστηκαν σε 4 ομάδες (Orlando Magic, Atlanta Hawks, Sacramento Kings, L.A.Lakers). Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα Sacramento Kings η οποία κέρδισε στον τελικό την ομάδα Atlanta Hawks με σκορ 51-41.

Στο τέλος του τουρνουά, δόθηκαν στις νικήτριες ομάδες μετάλλια και σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής

O σύλλογος θέλει να συγχαρεί τους γυμναστές του, κ. Τσιριγωτάκη Ανδρέα, κ. Αθανασιάδη Χρήστο κ. Τύμπα Παναγιώτη, κ. Κοσμάτο Γιώργο και τον υπεύθυνο υποδομών μπάσκετ κ. Ντάκη Γιώργο για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν.
Προσπάθειες σαν κι αυτές προσδίδουν αίγλη στο σύλλογό μας δείχνοντας παράλληλα ότι βασικός μας στόχος είναι τα τμήματα υποδομών για τα οποία θα προσπαθούμε συνεχώς να δουλεύουμε, δείχνοντας στα νέα παιδιά το δρόμο του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.
O Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί επίσης τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου για την παραχώρηση του δημοτικού γυμναστηρίου Βάκης Παρασκευόπουλος  για τη διεξαγωγή εσωτερικού τουρνουά μπάσκετ 

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Βόλου, τα τμήματα υποδομών και οι προπονητές εύχονται σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες!