Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Την πρόκριση στο τελικό για την άνοδο στην Γ Εθνική κέρδισε η ανδρική μας ομάδα με αντίπαλο την Καλαμπάκα στο Κλειστό Γήπεδο Νίκαιας.Η ομάδα μας κέρδισε με σκόρ 71-60 και το Σάββατο αντιμετωπίζει την ομάδα της ΑΕΛ για την άνοδο στην Γ Εθνική.
Η ομάδα μας κατάφερε μετά το πρώτο 10' να επιβάλει τον ρυθμό της με καλή άμυνα και αιφνιδιασμούς και να είναι μπροστά στο ημίχρονο με 43-31.
Αλλά στο β' ημίχρονο η Καλαμπάκα κατάφερε να μειώσει τη διαφορά και να πλησιάσει στο 37' με 58-56. Όμως οι Μαυραετοί κατάφεραν και πάλι να ξεφύγουν στο σκόρ και τελικά να κερδίσουν.
Σημαντική βοήθεια απο τους φιλάθλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στο γήπεδο και υποστήριξαν με κόσμια σθμπεριφορά την προσπάθεια των αθλητών και προπονητών μας.
Οι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση του συλλόγου τους εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και τους καλούν να βρεθούν γι άλλη μια φορά κοντά τους το ερχόμενο Σάββατο στο ματς με την ΑΕΛ προκειμένου να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία.

ΓΣ Βόλου-Καλαμπάκα:71-60 (43-31)
Διαιτητές: Παγώνης, Αγορογιάννης
ΓΣ ΒΟΛΟΥ (Κοσμάτος-Ντάκης): Καλογερόπουλος 8, Τσαπραίλης 13, Μαλισιόβας 2, Σκαμάγκας 7, Διακουμής 3 (1), Παυλόπουλος 16, Αγκρής 3, Κυρλίδης 19, Νάνος, Λουκίδης, Κοντογιάννης
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ (Σδράκας): Ντούρβας 11 (1), Προβόπουλος 3, Ούτος 6 (2), Αθανασούλας 6 (1), Θανασάρας 6, Πρεβέντης 4, Θεοφιλάκος, Καρκαλάκης 2, Θρασυβουλίδης, Κατσάνος 15, Βλησάρης, Δουτσίνης 7, Θεοφιλάκος.