Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη 2/1/2014


ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ «Β. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ»
 
Σε ένα κατάμεστο από αθλητές, αθλήτριες αλλά και πολλούς γονείς κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Δευτέρα 30/12/2013 το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μπάσκετ τμημάτων υποδομής που συνδιοργάνωσαν οι ομάδες ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ.
 
Στους 19 συνολικά αγώνες που διεξήχθησαν πήραν μέρος πάνω από 350 αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι από το 2007 έως 1999. Όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής αγωνίστηκαν με κύριο σκοπό να χαρούν το μπάσκετ, μιας και δεν υπήρχε σκόρ κατά την διάρκεια των αγώνων, ανέδειξαν δε το πλούσιο ταλέντο τους αγωνιζόμενοι μέσα σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα με πολύ μουσική την οποία είχαν επιμεληθεί οι προπονητές των συλλόγων.
 
Στην γεμάτη Χριστουγεννιάτικα τραγούδια τελετής λήξης, τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα και στην συνέχεια τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και χυμός.
 
Oι υπεύθυνοι των ομάδων ευχαριστούν ιδιαίτερα τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου για την παραχώρηση του δημοτικού γυμναστηρίου «Βάκης Παρασκευόπουλος» για τη διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την συμμετοχή τους στο τουρνουά.