Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ανανεωμένος ο ΓΣ Βόλου ξεκίνησε προετοιμασία για τη νέα σεζόν ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ MAGNESIASPORTS.GR



 Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΓΣ Βόλου για τη νέα σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Με τρέξιμο στο Πανθεσσαλικό υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κοσμάτου και του βοηθού του Γιώργου Ντάκη, οι «μαυραετοί» μπήκαν σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ορισμένοι από αυτούς και συγκεκριμένα οι πιτσιρικάδες είχαν ξεκινήσει ανεπίσημα τις προπονήσεις τους την περασμένη εβδομάδα.
Να σημειωθεί ότι το τεχνικό δίδυμο με τον Γιώργο Κοσμάτο και με άμεσο συνεργάτη του τον Γιώργο Ντάκη, θα είναι για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας.
Το φετινό ρόστερ της ομάδας του ΓΣ Βόλου αποτελούν οι: Ζαρογιάννης Χρήστος, Τσαπραϊλης Θανάσης, Τσαβές Στέλιος, Καραρήγας Αντώνης, Τύμπας Παναγιώτης, Γκουγκουτούδης Παναγιώτης, Γουμενόπουλος Στάθης, Χατζόπουλος Στέργιος, Κωστούλας Απόστολος, Χατζηεφραιμίδης Χαράλαμπος, Παλάσκας Βασίλης, Κόρκος Δημήτρης, Σουλιώτης Αλέξανδρος, Τσικλιτζής Θεόδωρος, Δραγατσίκης Ορφέας, Βαλαγιάννης Μανώλης, Δεμίρης Αποστόλης, Μαστραφτσής Νίκος.

Κοσμάτος: «Στόχος μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία»
Ο Γιώργος Κοσμάτος μίλησε στο magnesiasports για τη νέα σεζόν και για τους στόχους του ΓΣ Βόλου στην πρώτη τοπική κατηγορία.
«Έχουμε αλλάξει πολύ σαν ομάδα. Έφυγαν σχεδόν όλοι οι περιφερειακοί μας, κρατήσαμε τους ψηλούς, προωθήσαμε κι άλλους παίκτες από τους μικρούς, ενώ ενισχυθήκαμε μεταγραφικά με κάποιους καλαθοσφαιριστές. Από τώρα δεν μπορούμε να θέσουμε στόχους. Μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία είναι ο στόχος μας. Θα εξαρτηθεί πόσο γρήγορα θα δέσει η ομάδα, γιατί είναι μία ομάδα καινούρια με πολλά νέα πρόσωπα όπως είπαμε και με πολλούς νεαρούς που πρέπει να πάρουν χρόνο. Δεν καιγόμαστε για πρωταθλητισμό. Θέλουμε μια καλή πορεία. Ούτε τις άλλες χρονιές «καιγόμασταν» γιατί όπως καταλαβαίνετε τα οικονομικά δεδομένα είναι δύσκολα. Ό,τι καλύτερο όμως θα το κυνηγήσουμε. Σαν υλικό νομίζω έχουμε καλό και το θέμα είναι να δέσουμε σαν ομάδα. Πιστεύω θα παίξουμε καλό μπάσκετ.
Όσο για τα φιλικά προετοιμασίας: «Στις 13 αρχίζει το κύπελλο και θα πάμε με βάση το πρόγραμμα του κυπέλλου. Οπότε ουσιαστικά τα παιχνίδια για το κύπελλο θα είναι τα τεστ για το πρωτάθλημα».