Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Αλλαγές στην οργάνωση και τον σχεδιασμό


Αλλαγές στην οργάνωση και τον σχεδιασμό του τμήματος  μπάσκετ του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ

Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ ακολουθεί την πολιτική της υποστήριξης των υποδομών, ώστε να χτιστεί μια ομάδα που να στηρίζεται κυρίως στη δουλειά των ακαδημιών και των παιδικών τμημάτων.
Βασικός στόχος των προσπαθειών είναι η διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης  πρότασης προς την νεολαία για ένα ισορροπημένο  τρόπου ζωής , βασισμένο στην άθληση και την ψυχαγωγία.
Στόχος του Συλλόγου είναι να διαμορφωθεί μια σταθερή και συνεχώς βελτιούμενη διαδικασία ανάπτυξης αθλητών με όραμα και μεθοδικότητα, για να αξιοποιείται ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών με χρήσιμες δραστηριότητες και βιωματικές εμπειρίες.
Για τον λόγο αυτό , προσπάθησε να δημιουργήσει μια ικανή και έμπειρη ομάδα προπονητών, που να μπορεί να υποστηρίξει  και να υλοποιήσει αυτό το εγχείρημα.
Η ομάδα των προπονητών αποτελείται από τους  :
Γιώργο Κοσμάτο, προπονητή ανδρικού τμήματος μπάσκετ,  Τσιριγωτάκη Ανδρέα, Αθανασιάδη Χρήστο, Μπέτας Σωτήρη και Ντάκη Γιώργο προπονητές των τμημάτων υποδομής.
Στην ομάδα προπονητών προστέθηκε και ο Παναγιώτης Τύμπας ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα του Γ.Σ.Β από το (1993-2002). Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.  

Τεχνικός σύμβουλος και υπεύθυνος σχεδιασμού του έργου ανέλαβε ο προπονητής Κώστας Κουρκούμπας.