Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Ο Κ. Κουρκούμπας νέος τεχνικός διευθυντής στον Γ.Σ. Βόλου

Άρθρο απο site goalpost.gr

Ο Κ. Κουρκούμπας νέος τεχνικός διευθυντής στον Γ.Σ. Βόλου


Με τεχνικό διευθυντή και υπεύθυνο του νέου σχεδιασμού όλων των τμημάτων του στο μπάσκετ, τον γνωστό έμπειρο και καταξιωμένο Βολιώτη προπονητή κ. Κώστα Κουρκούμπα, θα προχωρήσει φέτος ο Γ.Σ.Βόλου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:
«Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ ακολουθεί την πολιτική της υποστήριξης των υποδομών, ώστε να χτιστεί μια ομάδα που να στηρίζεται κυρίως στη δουλειά των ακαδημιών και των παιδικών τμημάτων.
Βασικός στόχος των προσπαθειών είναι η διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης πρότασης προς την νεολαία για ένα ισορροπημένο τρόπου ζωής , βασισμένο στην άθληση και την ψυχαγωγία.
Στόχος του Συλλόγου είναι να διαμορφωθεί μια σταθερή και συνεχώς βελτιούμενη διαδικασία ανάπτυξης αθλητών με όραμα και μεθοδικότητα, για να αξιοποιείται ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών με χρήσιμες δραστηριότητες και βιωματικές εμπειρίες.
Για τον λόγο αυτό , προσπάθησε να δημιουργήσει μια ικανή και έμπειρη ομάδα προπονητών, που να μπορεί να υποστηρίξει και να υλοποιήσει αυτό το εγχείρημα.
Η ομάδα των προπονητών αποτελείται από τους:
Γιώργο Κοσμάτο, προπονητή ανδρικού τμήματος μπάσκετ, Τσιριγωτάκη Ανδρέα, Αθανασιάδη Χρήστο, Μπέτα Σωτήρη και Ντάκη Γιώργο προπονητές των τμημάτων υποδομής.
Στην ομάδα προπονητών προστέθηκε από την φωτεινή περίοδο ο Παναγιώτης Τύμπας ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα του Γ.Σ.Β από το (1993-2002). Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.
Τεχνικός σύμβουλος και υπεύθυνος σχεδιασμού του έργου ανέλαβε ο προπονητής Κώστας Κουρκούμπας. Η διοίκηση του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ εύχεται σε όλους υγεία και δύναμ